HET NIEUWE LEERLINGVOLGSYSTEEM VOOR AUTORIJSCHOLEN

 

De Internet Rijscore Module™ is een uniek leerlingvolgsysteem met Track&Trace voor autorijscholen. Via een persoonlijke pagina kunnen de leerlingen hun vorderingen volgen op internet. De instructeur houdt de gehele lesadministratie bij in de beheermodule en kan in de auto, op een tablet of een SmartPhone, de status van zijn/haar leerling bekijken en registreren. De gereden routes worden via Track&Trace geregistreerd, evenals het rijgedrag. De instructeur krijgt een uitgebreide analyse van de les, die via een persoonlijke pagina en een App ook in te zien is voor de leerling. Wilt u zich onderscheiden? Stap dan over op de Internet Rijscore Module™.

LES

 

 

De rijinstructeur geeft op een tablet of smartphone, aan de hand van voorgedefinieerde leerdoelen, de vorderingen van de leerling in. Deze data wordt samen met de gegevens die door het Track&Trace-systeem worden verzameld, verzonden naar de centrale server.

 

Deze data is zowel voor de instructeur als voor de leerling 24/7 online in te zien. Hierdoor heeft de instructeur altijd de beschikking over de meest recente ontwikkelingen van de leerling.

 

Bij uitval van een instructeur kan een vervanger op een verantwoorde manier de lessen overnemen.

VOLGEN

 


Op het webbased platform kan de leerling via een wachtwoord inloggen. Hier kan hij/zij de meest recente vorderingen en de gereden routes zien.

 

De vorderingen worden op een grafische manier weergegeven en op kaartmateriaal kan de leerling de gereden routes terugzien. Ook wordt het rijgedrag weergegeven en kan op ieder onderdeel van de route worden ingezoomd.

 

Het webbased platform is beschikbaar voor zowel PC,tablet en smartphone.

INZICHT

 


Voor u als rijschoolhouder biedt het systeem nog meer voordelen. Via de uitgebreide rapportagemogelijkheden van de Track&Trace-unit, heeft u o.a. volledig inzicht in het gebruik van uw wagenpark en de gewerkte (over)uren.

 

Enkele voordelen

 

• Fiscale rapportages

• Inzicht in gewerkte uren

• Inzicht in gereden kilometers

• Inzicht in de vorderingen

• Onderscheidend product

• Volledige transparantie

• Geen "grijze gebieden" meer

• Minder administratie

• USP voor leerlingen

Vanaf € 0,17 per les*

Webbased

Fiscus proof

1+1=3

 

De Internet Rijscore Module™ is een gezamenlijk initiatief van TraSec BV en Plan Plan Internet BV. De expertise van jarenlange ervaringen in Track&Trace en op het gebied van leerlingvolgsystemen zijn op deze wijze gebundeld. Dit resulteerde in dit unieke product dat zowel voor leerlingen, instructeurs als voor de ondernemer vele voordelen biedt. Wij plannen graag met u een afspraak om deze voordelen en mogelijkheden met u te bespreken.

 

* De prijs is indicatief en gebaseerd op een les van 60 minuten.

PLAN PLAN INTERNET BV

 

Dr. A.F. Philipsweg 15 F

9403 AC  Assen

T (0592) 333 600

F (0592) 333 601